PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

FC Eindhoven wil talenten huren van PSV

PSV en FC Eindhoven hebben de afgelopen weken met elkaar om de tafel gezeten om te praten over volgend seizoen. De Jupiler League-club hoopt in het nieuwe seizoen een beroep te kunnen doen op enkele PSV-talenten.

Maikel Verkoelen, Stefano Marzo en Jason Bourdouxhe kunnen volgens het Eindhovens Dagblad op huurbasis gaan spelen voor Eindhoven. Donderdag besloot PSV een optie in het contract van Verkoelen te lichten, waardoor hij tot de zomer op de loonlijst staat. Marzo en Bourdouxhe zullen naar alle waarschijnlijkheid ook een nieuwe verbintenis tekenen.

Marcel Brands, technisch directeur bij PSV, ziet het als een ideale tussenstap voor de jongelingen. “Een aantal spelers wordt te oud voor Jong PSV en is nog niet toe aan een plek in het eerste van PSV. Een tussenstap kan dan een jaar in de Jupiler League zijn.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.