PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Feyenoord neemt verdediger over van PSV

Nuuradiin Mahamud verruilt de jeugdopleiding van PSV voor die van Feyenoord.

Mahamud, jeugdinternational van het Nederlands elftal voor spelers onder de 15 jaar, startte zijn voetbalcarrière bij SV Batavia ’90 in Lelystad en werd vervolgens door de jeugdopleiding van Ajax opgepikt. Na een periode bij PSV kiest de linksback nu voor Feyenoord.

“Ik hou ervan om wedstrijden te winnen en zal altijd het maximale geven. Ik hoop me bij de club verder door te ontwikkelen en kijk met veel vertrouwen naar de toekomst”, aldus Mahamud, die in De Kuip een contract tekent tot medio 2027. Het is niet bekend of er een transfersom gemoeid is met de overstap.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.