PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV-speler na EK niet meer te behouden’

Jerdy Schouten is momenteel flink op dreef voor Oranje op het EK in Duitsland. De kans dat hij deze zomer een toptransfer zal maken lijkt dan ook alsmaar groter te worden.

Tegen Roemenië (3-0) was Schouten, die halverwege de tweede helft met een lichte blessure uitviel en werd vervangen door uitgerekend Veerman, wederom één van de besten op het veld. Dat vond ook PSV-watcher Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad: “Jerdy Schouten was afgelopen seizoen de beste speler van de eredivisie in het AD-klassement. Langzaam maar zeker wordt duidelijk dat het geen toeval is dat PSV een seizoen met 91 punten draaide. Met Guardado en De Jong een speler die de laatste decennia snel enorme impact had.”

Als een bezorgde PSV-fan aan Elfrink vraagt of Schouten met gemak niet onhoudbaar aan het worden is, reageert de journalist: “Ik vrees met steeds grotere vreze voor je..” Onder meer Borussia Dortmund wordt aan Schouten gelinkt. In de podcast Kick Off stelden Valentijn Driessen en Mike Verweij al dat Schouten ‘een Europese topclub aan kan’. De 27-jarige controleur kwam afgelopen zomer nog voor zo’n 15 miljoen euro inclusief bonussen over van Bologna.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.