PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV hoopt op grote knieval om transfer te realiseren’

PSV hoopt nog altijd Sergino Dest voor de club te kunnen behouden. En daarom hopen ze dat FC Barcelona wat water bij de wijn wil doen om een definitieve transfer mogelijk te maken.

The Athletic meldde afgelopen week dat Barça behoorlijk met spelers als Dest in de maag zit. De 23-jarige vleugelverdediger neemt door zijn terugkeer weer een hap uit het salarisbudget, terwijl de La Liga-grootmacht al over de limiet is. Een vertrek van Dest zou de club weer een beetje lucht geven.

Volgens het ED werkt PSV nog altijd aan de komst van de Amerikaanse international, maar is de situatie nu nog rustig. De Eredivisie-kampioen wil toeslaan zodra Barcelona een veer laat, schrijft de regionale krant. PSV is niet van plan om de koopoptie van elf miljoen euro te lichten, maar wil hem voor miljoenen minder kopen na zijn zware blessure die hem nog maanden aan de kant houdt.

Als de transfersom lager uitvalt, geeft dat de Brabanders bovendien de ruimte om Dest financieel weer wat tegemoet te komen. Hij lijkt wel open te staan voor een langer verblijf in het Philips Stadion.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.