PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Hij is duur, maar PSV volgt hem al jaren’

PSV ziet in Sepp van den Berg een welkome versterking voor het komende seizoen. Wel moet de mandekker van Liverpool wat kosten.

“Sepp van den Berg lijkt voor nu geen hele realistische optie voor PSV, maar je weet nooit of een koe een haas kan vangen”, reageert PSV-watcher Rik Elfrink op X, het voormalige Twitter. “Sowieso duur, veel concurrentie en het is afwachten wat Liverpool wil. PSV kent hem al jaren. Is vroeger voor zijn grote doorbraak zelfs op gesprek geweest”, aldus Elfrink.

Sepp van den Berg brak in het betaalde voetbal door bij PEC Zwolle, maar tekende al op jonge leeftijd bij Liverpool FC. De Engelse grootmacht verhuurde de verdediger aan Preston North End, Schalke 04 en het afgelopen seizoen aan FSV Mainz 05. De waarde van de altijd nog maar 22-jarige Van den Berg wordt geschat op zo’n 12 miljoen euro.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.