PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV pakt uit met komst van Noorse reus’

PSV gaat zich versterken met het grote Noorse talent Philip Holseter-Karlsen. Dit weet clubwatcher Rik Elfrink te melden.

De krabbel wordt gezet onder een driejarig contract, wat voor een 16-jarige speler een logische keuze lijkt. Het is een transfer voor de toekomst, de tiener zal nog enkele jaren moeten rijpen in de jeugdelftallen van PSV voordat het vaandelteam er aan te pas zou komen. Met de doorstromende jeugd van het afgelopen seizoen, is het niet gek dat er gedacht moet worden aan vervanging voor spelers als Land en Babadi.

Op sociale media werden er foto’s gedeeld van Holseter-Karlsen in de Johan Cruijff Arena, alsof dat een smet op de aankoop zou moeten zijn. Een bezoekje aan de Instagram van de speler leert dat er ook foto’s naast een PSV-logo opstaan. De aanvoerder van Noorwegen Onder 17 heeft bij beide clubs in Nederland stage gelopen en koos uiteindelijk voor de regerend landskampioen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.