PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Toptalent Ajax overweegt serieus over te stappen naar PSV’

Sean Steur, toptalent uit de jeugdopleiding van Ajax zou serieus overwegen om over te stappen naar PSV. Hier maakt clubwatcher Mike Verweij melding van.

“Er is een hoop te doen over de jeugdopleiding van Ajax. Hendriks heeft er een enorme puinhoop van gemaakt op De Toekomst”, begint Verweij in de voetbalpodcast Kick-off van De Telegraaf. “Dusdanig dat heel veel talentvolle jeugdspelers weg willen of benaderd worden om weg te gaan, omdat het zo’n zooitje is in Amsterdam.”

Verweij weet van de interesse van PSV in Steur. “Het is zo dat Ajax heeft gezegd dat ze geen absurde bedragen meer gaan geven zoals in het verleden”, aldus de Ajax-watcher. “Er wordt op internet geschreven dat zijn vader een geldwolf is, maar dat wordt binnen Ajax tegengesproken. Die man is gewoon heel reëel, maar hij vindt dat er een goed plan moet zijn voor zijn zoon. Maar hij neigt nu naar PSV.”

“Wat Ajax zich wel heel erg moet aantrekken, is dat de jeugdopleiding van geen kant klopt”, gaat Verweij verder. Hij meent bijvoorbeeld dat er een aantal dingen zijn beloofd aan jeugdspelers in het kader van hun ontwikkeling, maar deze beloftes zijn niet nagekomen. “Het is niet eens altijd een geldkwestie.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.