PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV praat met oude bekende over terugkeer’

PSV is momenteel met Philip Cocu in gesprek over een nieuw dienstverband bij de club. Hier maakt het Eindhovens Dagblad melding van.

Het regionale medium maakt maandagavond melding van ‘een bijzondere hereniging’. “PSV en Phillip Cocu praten namelijk over een terugkeer van de clubicoon en oud-aanvoerder in een officiële functie”, schrijft clubwatcher Rik Elfrink. “Cocu staat open voor een nieuwe rol bij PSV, waar hij als speler en trainer grote successen heeft gevierd en in totaal zeven kampioenschappen pakte.”

Zowel een nieuwe functie als ‘een andere manier’ is bespreekbaar. Eén van de mogelijkheden is een baan als hoofd jeugdopleiding bij PSV, maar ook een andere functie is bespreekbaar gemaakt. “In Eindhoven wil men op korte termijn een zogeheten ‘transitiecoach’ aanstellen, iemand die zich volop bezighoudt met talenten die pendelen tussen de opleiding van PSV en het eerste elftal”, aldus het ED.

Cocu werkte als speler en hoofdtrainer voor PSV. Na zijn periode in Eindhoven beleefde hij weinig succes bij achtereenvolgens Fenerbahçe, Derby County en Vitesse. Van een daadwerkelijke deal is nog geen sprake.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.