PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV geen optie voor meervoudig Oranje-international’

FC Groningen wil deze zomer proberen om Jeroen Zoet over te nemen van het Italiaanse Spezia. Hij heeft verschillende opties waar hij uit kan kiezen. Ook kan hij zijn contract bij zijn huidige club gaan verlengen.

Die hebben Zoet een contract voor twee jaar aangeboden. De doelman wordt in Italië gezien als een van de belangrijkste waarden in het elftal. Door de optie om te verlengen bij Spezia staat Zoet voor een keuze. De sluitpost heeft namelijk ook opties in Nederland. Onder meer FC Groningen heeft belangstelling voor Zoet en er zijn nog meer clubs die naar de keeper hebben geïnformeerd.

Een terugkeer naar PSV is volgens het Eindhovens Dagblad momenteel niet aan de orde. De Eindhovenaren zitten nog altijd met Joël Drommel in de maag. De doelman wil vertrekken, maar dat blijkt lastiger dan verwacht. In het verleden keepte Zoet 260 duels voor PSV. De jeugdexponent won onder meer drie landstitels in Eindhoven.

Zoet vertrok in 2020 bij PSV en wist zich na veel blessureleed terug te knokken bij Spezia. De elfvoudig international van Oranje is inmiddels 33 jaar. Dit seizoen kwam hij tot 25 wedstrijden in de Serie B. Spezia wist zich mede dankzij Zoet te handhaven op het tweede niveau van Italië.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.