PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Europese ster alleen naar PSV als hij wil meeverdedigen’

Memphis Depay wordt momenteel gelinkt aan een terugkeer naar PSV. Wel denkt commentator Marc van Rijswijk dat er een belangrijke vereiste is mocht hij daadwerkelijk de overstap maken.

Hij mag transfervrij vertrekken bij Atletico Madrid en naar verluidt zou PSV een poging willen wagen. Van Rijswijk wordt bij Voetbalpraat gevraagd of een terugkeer een goed idee is. “Alleen als hij wil meeverdedigen.”, reageert de verslaggever, die de Eindhovenaren dat dit seizoen zag doen. “Bij SC Heerenveen-PSV staan ze 0-7 voor en Bakayoko trekt een sprint terug om mee te verdedigen, dat is wat Bosz eist.”

Van Rijswijk denkt niet dat de Oranje-international daarin een uitzondering zal worden. “Dat zal Memphis ook moeten doen, want Luuk de Jong en iedereen doet het ook. Als hij dat fysiek kan én het wil, dan kan het, maar dat is echt een vereiste”, besluit hij.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.