PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Voormalig PSV-ster: ‘Was vroeger altijd voor Ajax’

Kevin Strootman is inmiddels in de nadagen beland van zijn loopbaan. Tijdens een podcast van het medium ‘Segstories’ heeft hij een opvallende onthulling gedaan. Hij groeide op in Rotterdam, maar was toch een fan van Ajax.

“Vroeger was ik altijd voor Ajax”, begint Strootman. “Als Ridderkerker, tussen allemaal Feyenoorders. Ik was eigenwijs. Mijn broer was voor Feyenoord, dus toen dacht ik: dan word ik wel voor Ajax.” Strootman speelde in de Eredivisie voor Sparta Rotterdam, FC Utrecht en PSV. Daarna vertrok hij naar AS Roma. Via Olympique Marseille kwam hij uit bij zijn huidige club, Genoa.

“Ik ben altijd voor Ajax geweest, maar op het moment dat ik bij FC Utrecht kwam, is dat gevoel helemaal weggegaan. Daarvoor had ik echt het gevoel van een Ajax-supporter, daarna is dat helemaal verdwenen”, vertelt Strootman.

De 34-jarige middenvelder loopt deze zomer uit zijn contract bij Genoa, waardoor hij transfervrij op te pikken is. Dit seizoen speelde hij 29 wedstrijden voor de Italiaanse club, waarin hij twee assists gaf.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.