PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV en Ajax strijden om nieuwe Jeremy Doku’

Zowel PSV als Ajax strijden om de handtekening van Jayden Onia Seke. Hij is een vijftienjarige buitenspeler die speelt voor RSC Anderlecht.

Hij vierde op 8 mei zijn vijftiende verjaardag en mag sinds die dag zijn eerste profcontract tekenen. De jongeling heeft vooralsnog geen verbintenis ondertekend bij RSC Anderelcht en zodoende is hij, buiten een opleidingsvergoeding, gratis op te pikken voor de geïnteresseerde clubs. Bij de Belgische club zou het jonge talent in de voetsporen van Jérémy Doku, inmiddels speler van Manchester City, moeten treden.

Volgens Het Nieuwsblad zijn er al meerdere Europese topclubs die de situatie van Onia Seke nadrukkelijk in de gaten houden. Anderlecht hoopt het talent te overtuigen met een interessant project op sportief vlak. ‘Ajax, PSV en Lille – allemaal ploegen dicht bij huis – zijn voorlopig het meest concreet’, klinkt het.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.