PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Binnenlandse klapper kost PSV vracht aan miljoenen’

PSV wil deze zomer toeslaan voor Ryan Flamingo. Alleen zullen ze wel flink moeten betalen om hem te kunnen overnemen van FC Utrecht.

Flamingo en PSV zouden dinsdag weer overleg hebben gehad over de voorwaarden van een transfer naar Eindhoven. De technische afdeling van de club wil graag snel schakelen, zodat op 1 juli met een zo goed als complete selectie kan worden begonnen aan de voorbereiding. André Ramalho staat op de nominatie om te vertrekken bij PSV en dus is de komst van Flamingo geen overbodige luxe.

PSV heeft echter nog wel één groot obstakel en dat is FC Utrecht. De huidige club van Flamingo is nog niet gecontacteerd door PSV en er ligt ook nog geen bod op tafel. Utrecht lijkt echter hoog in de boom te gaan zitten en mikt op een bedrag van tussen de zeven en acht miljoen euro voor Flamingo.

De naam van Flamingo wordt al een aantal weken genoemd bij PSV. De Eindhovenaren zijn erg gecharmeerd van de verdediger, vanwege zijn multifunctionele inzetbaarheid. Met Flamingo heeft PSV niet alleen een extra optie voor het centrum, maar ook voor de positie van verdedigende middenvelder.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.