PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

PSV kan concurrent wegstrepen: ‘Kunnen hem niet betalen’

PSV lijkt een concurrent in de strijd om de handtekening van Couhaib Driouech te kunnen wegstrepen. Volgen het medium Voetbal International is hij namelijk niet te betalen voor FC Twente.

Driouech is dit seizoen een van de uitblinkers bij Excelsior. Het leverde hem interesse op van meerdere clubs. Afgelopen winter klopten PSV en Feyenoord aan in Kralingen, maar van een transfer kwam het niet. In Eindhoven is er nog altijd interesse in Driouech en Voetbal International wist onlangs te melden dat ook FC Twente ‘zeer gecharmeerd’ is in de diensten van de aanvaller.

“De 22-jarige buitenspeler van Excelsior naar Enschede halen, zal een flinke uitdaging worden”, werd er geschreven. Dat blijkt: FC Twente kan de komst van Driouech vergeten, zo weet Jan Joost van Gangelen. “Driouech gaat niet door. Dat kan FC Twente niet betalen”, is de duidelijke boodschap van de presentator in het ESPN-programma Voetbalpraat. “Driouech neigt meer naar het buitenland. Excelsior wil er echt veel geld voor hebben. PSV zou nog kunnen, maar de urgentie is er niet meer zoals in de winterstop”, weet Van Gangelen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.