PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV doet bod op revelatie uit de Nederlandse Eredivisie’

PSV zou zich willen versterken met Sparta-uitblinker Koki Saito. Volgens RTV Rijnmond zouden de Eindhovenaren zelfs al een bod voor hem hebben neergelegd.

Saito speelde de afgelopen twee seizoenen voor Sparta, dat de vleugelspeler huurde van SK Lommel. De Belgische club is echter onderdeel van de City Football Group, waardoor PSV met die groep zaken zal moeten doen wil het de Japanner inlijven. De aanvaller kwam donderdag nog in actie voor Sparta, dat met 3-1 verloor in de halve finale van de play-offs van FC Utrecht en daardoor is uitgeschakeld.

RTV Rijnmond stelt dat de interesse in Saito ‘verregaand’ is en meldt dat de Eindhovenaren zelfs al een bod zouden hebben neergelegd. Het is vooralsnog niet bekend hoe hoog dat bedrag is, maar naar verluidt moet PSV wel met een miljoenenbedrag neertellen. De City Group wil de aanvaller niet voor een appel en een ei laten vertrekken, klinkt het.

Saito is echter niet de enige aanvaller die in beeld is bij PSV. Ook Driouech is nog altijd een transfertarget voor PSV, maar ook daarmee is een deal nog niet gesloten. Saito kwam dit seizoen in de Eredivisie tot 21 wedstrijden en scoorde daarin drie doelpunten. Ook was de Japanner goed voor vijf assists.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.