PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV wil nieuwe zaken doen met Bayern Munchen’

PSV heeft een jeugdspeler in het vizier van Bayern Munchen. Het gaat om de 18-jarige middenvelder Paul Wanner. Hij wordt dit seizoen verhuurd aan SV Elversberg.

Hier maakt clubwatcher Rik elfrink melding van. De aanvallende middenvelder speelde dit seizoen op huurbasis voor Elversberg, dat uitkomt op het tweede niveau van Duitsland. Wanner heeft nog een contract tot medio 2027 bij Der Rekordmeister. De marktwaarde van de achttienjarige spelverdeler wordt geschat op vijf miljoen euro.

Met Elversberg eindigde Wanner elfde in de 2. Bundesliga. De linkspoot speelde in totaal 28 duels en was daarin goed voor zes doelpunten en vier assists. Wanner is geboren in Oostenrijk, maar heeft ook de Duitse nationaliteit. In 2018 maakte de aanvallende middenvelder de overstap van de jeugd van Ravensburg naar Bayern München. Daarna doorliep de 1,85 meter lange Wanner de jeugdopleiding van de Duitse grootmacht.

Mocht PSV Wanner inderdaad overnemen van Bayern, dan gaat de spelverdeler Malik Tillman achterna. De Amerikaan kwam vorige zomer op huurbasis over van de Duitsers. Inmiddels is de middenvelder annex aanvaller definitief overgenomen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.