PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Van Persie wil PSV-middenvelder naar Friesland halen’

Robin van Persie staat komend seizoen aan het roer als hoofdtrainer van SC Heerenveen. En de eerste speler die hij naar Friesland wil halen is de PSV-middenvelder Mylian Jimenez. Hij zou op het punt staan om de overstap te maken.

De jonge middenvelder mocht ook bijtekenen in Eindhoven, maar verkiest een Eredivisie-avontuur met Heerenveen boven de beloftenploeg van de Eindhovenaren. De 21-jarige Jimenez, die Colombiaanse wortels heeft, begon in 2011 in de jeugdopleiding van PSV. Zijn contract in Noord-Brabant loopt na dit seizoen af, dus Heerenveen kan hem transfervrij overnemen. Voor Jong PSV kwam hij dit voetbaljaar in 31 optredens tot 5 assists en 1 goal.

Eerder koos Jong PSV-captain Mohamed Nassoh al voor een transfer naar Sparta.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.