PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV volgt aanvaller al tijden op de voet’

PSV overweegt om deze zomer uit te pakken met de komst van Osame Sahraoui. Zijn club Heerenveen zou openstaan voor een vertrek van de aanvaller en de speler zelf staat hier ook open voor. Hier maakt De Leeuwarder Courant melding van.

In de winterstop was het Franse LOSC Lille naar verluidt al bereid om miljoenen op tafel te leggen voor Sahraoui, maar er is ook interesse vanuit Nederland. ‘PSV volgde de voorbije maanden zijn ontwikkeling op de voet’, klinkt het.

Verder weet het medium te melden vat er in de afgelopen periode veel scouts naar wedstrijden van SC Heerenveen zijn gekomen om de kwaliteiten van Sahraoui te beoordelen. ‘Het wachten is nu op het moment dat het vuurwerk rondom Sahraoui losbarst. Voor Heerenveen valt het te hopen dat dit vroeg in de transferperiode gebeurt, zodat de club tijdig kan schakelen naar een opvolger’, besluit het medium.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.