PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

PSV getipt: ‘Doorpakken, hij heeft de kwaliteiten’

Voormalig voetballer en huidig analist Ibrahim Afellay zou PSV adviseren om door te pakken voor Excelsior-aanvaller Couhaib Driouech.

Hij stond koud in het veld en maakte gelijk weer het verschil”, vertelt Afellay bij NOS Studio Voetbal. “Die aanname ook… Hij neemt hem gelijk mee in de juiste richting en hoeft eigenlijk bijna niks meer te doen. Ook de explosiviteit die hij had: normaal gesproken heb je het gevoel dat je toch wat angstig bent, als je terugkomt van een hamstringblessure. Maar hij ging weer als de brandweer.”

De voormalig PSV’er ziet een transfer van Driouech naar Eindhoven wel zitten. “In de rol die PSV voor hem ziet, achter Noa Lang om eventueel nog wat te kunnen forceren, omdat ze dat altijd hadden met Vertessen: ik vind hem een zeer goede optie voor PSV, ook omdat het een jongen is die denk ik niet veel hoeft te gaan kosten”, aldus Afellay.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.