PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Hij is voor PSV niet een directe versterking’

Analist Ibrahim Afellay heeft zijn twijfels over Ryan Flamingo. PSV wil hem deze zomer overnemen van FC Utrecht.

“Ik vind niet dat hij direct een versterking is voor PSV, maar het is wel zeker een interessante speler”, vertelt Afellay aan tafel bij NOS Studio Voetbal. “Hij ontwikkelt zich uitstekend, maar voor op het middenveld bij PSV komt hij nu nog tekort. Als centrale verdediger vind ik hem op dit moment niet minder dan Ramalho, maar PSV heeft baat bij een centrale verdediger die ook op Champions League-niveau met veel ruimte in de rug kan spelen.”

FC Utrecht-trainer Ron Jans zat ook aan tafel en reageert op de vraag of Flamingo alles wel uit zichzelf haalt. “Dat moet nog wat meer. Hij wil wel, maar het is echt een wedstrijdvoetballer. Hij is zó sterk, staat goed op zijn poten, heeft een enorm loopvermogen en duelkracht, maar aan de bal heeft hij wat meer tijd nodig”, aldus Jans.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.