PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV wil binnenlandse zaken doen’

PSV wil deze zomer proberen om Ryan Flamingo naar Eindhoven te halen. Met dit nieuws weet De Telegraaf uit te pakken.

“PSV ziet in hem een speler met doorgroeimogelijkheden richting de top. Technisch directeur Earnest Stewart heeft zich eerder laten ontvallen dat PSV zich nadrukkelijker wil oriënteren op Nederlandse spelers met een dergelijk profiel”, weet de krant. Deze week werd nog bekend dat Utrecht de koopoptie voor zo’n 2 à 3 miljoen euro heeft gelicht voor Flamingo, die werd gehuurd van Sassuolo uit Italië.

“Ryan maakt sinds zijn komst naar onze club veel indruk en heeft zich de voorbije maanden bijzonder knap doorontwikkeld”, reageerde technisch directeur Jordy Zuidam van FC Utrecht. “Hij is een dragende speler geworden in het elftal van hoofdtrainer Ron Jans. Binnen de club was iedereen er dan ook van overtuigd dat we de optie, die in zijn huurovereenkomst met US Sassuolo was opgenomen, moesten lichten.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.