PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV wil stevig haar portemonnee trekken voor zwaargewicht’

PSV wil tot het uiterste gaan om Joey Veerman te kunnen behouden. Hier maakt het Eindhovens Dagblad melding van.

Met een lucratief contract hopen ze hem te kunnen verleiden tot een langer verblijf. Hij is een zeer belangrijke schakel gebleken dit seizoen in het elftal van Peter Bosz bij PSV. De 8-voudig Oranje-international kwam dit seizoen 39 keer in actie voor de Eindhovenaren en was daarin goed voor 7 doelpunten en 17 assists. Het belang van Veerman voor PSV werd eens te meer onderstreept in de duels dat hij niet aanwezig was. De controleur moest namelijk zeven duels aan zich voorbij laten gaan en slechts twee daarvan werden gewonnen.

Het is daarom ook niet gek dat maandagmiddag tijdens de huldiging de fans van PSV massaal ‘Joey moet blijven’ scandeerden. De clubleiding van de Eindhovenaren hoopt vurig om de wens van de eigen aanhang in vervulling te laten gaan. “PSV wil heel graag dat hij blijft en heeft daar ook veel geld voor over”, schrijft Rik Elfrink. “Veerman kan – als hij dat wil – zijn contract met één, twee of drie jaar verlengen en een sterk verbeterde status krijgen.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.