PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Hij is geen speler die je elftal beter maakt’

De heren Hans Kraay jr, Marciano Vink en Kenneth Perez hebben het kampioenselftal van PSV onder de loep genomen en aandachtig geanalyseerd. Zo geven ze de spelers een rapportcijfer voor hun optredens. Zo krijgt Jordan Teze een 7.3 van Kenneth Perez.

“Jordan Teze loopt lekker mee in een elftal dat goed draait”, aldus Kenneth Perez over de rechtsback. “Hij heeft natuurlijk geen onderscheidende rol in het team”, zo concludeert de Deense analist.

Volgens Perez heeft Teze ook de pech dat aan de andere kant een uitblinker staat geposteerd. “Aan de andere kant staat met Sergiño Dest een back die dat natuurlijk wel heeft, dus die krijgt ook een veel hoger cijfer. Hij is niet een speler die je elftal beter maakt, maar al met al heeft hij een prima seizoen gedraaid.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.