PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV nog altijd bezig met klapper van tien miljoen’

PSV hoopt zich nog altijd te kunnen versterken met Sporting Portugal-mandekker Jeremiah St. Juste. Hier maakt het Eindhovens Dagblad melding van. Afgelopen winter wilde ze hem al overnemen maar toen liep het op niets uit.

In tegenstelling tot een aantal maanden geleden ‘lijkt er nu meer mogelijk’, valt er te lezen. Destijds kon er geen overeenkomst bereikt worden met de Portugese topclub, die ook nu vast lijkt te houden aan een vraagprijs van rond de tien miljoen euro. Het ED weet dat PSV St. Juste de afgelopen periode ‘meerdere malen’ bekeken heeft en overtuigd is van de kwaliteiten van de 27-jarige verdediger.

Daarnaast lijkt de clubleiding zeker te zijn dat St. Juste goed in de spelopvatting van trainer Peter Bosz past. Hoewel St. Juste naar verluidt, ondanks zijn wisselende rol bij Sporting, prima op zijn plek lijkt te zitten en nog een contract voor twee jaar heeft, is een overgang naar Eindhoven niet uitgesloten.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.