PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV wil zaken doen met Duitse kampioen’

PSV heeft interesse in een speler van het Duitse Bayer Leverkusen. Het gaat om doelman Patrick Pentz die momenteel op huurbasis speelt voor het Deense Brondby IF.

In Denemarken maakt de doelman een goede indruk. In 24 duels heeft hij pas 22 goals tegen gekregen. Hij heeft bij de Deense ploeg Mads Hermansen vervangen die na vorig seizoen vertrok naar Leicester City. Het contract van PSV-keeper Walter Benítez loopt nog tot medio 2025, dus deze zomer is één van de laatste kansen voor de Eindhovenaren om nog iets aan een transfer te verdienen.

Voor Bayer 04 Leverkusen geldt hetzelfde. Ook het contract van Pentz loopt nog door tot medio 2025. Volgens Bold.dk zouden ook Ajax en Feyenoord de goalie op het oog hebben. Daarnaast zouden ook Bayern München, Inter en Tottenham Hotspur hem op het oog hebben.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.