PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Max Verstappen over PSV: ‘Dat had ik wel gehoopt’

PSV mag zich bijna kronen tot kampioen van Nederland. Donderdag zou het al zover kunnen zijn voor de Eindhovenaren. Mocht Feyenoord punten laten liggen tegen Go Ahead Eagles en als zij zelf weten te winnen van SC Heerenveen.

Max Verstappen is ook aandachtig toeschouwer van het duel tussen de Friezen en de Eindhovenaren, zo laat hij weten aan De Telegraaf. “Donderdag zit ik in de simulator in Engeland, dat kan ik helaas niet afzeggen…”, zegt de Formule 1-coureur. “Maar ik ga het zeker kijken, op mijn iPad ofzo. De titel van PSV komt natuurlijk niet meer als een verrassing, die zagen we al een tijdje geleden aankomen. Ze hebben een heel mooi seizoen gehad.”

Wel had Verstappen iets meer verwacht van PSV. “Al had ik gehoopt dat ze nog verder waren gekomen in de Champions League. Zeker aangezien Borussia Dortmund (dat PSV versloeg in de achtste finales, red.) nu in de halve finale staat tegen Paris Saint-Germain”, besluit de wereldkampioen Formule 1.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.