PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Tientallen miljoenen onderweg naar PSV van grootmacht’

De Franse topclub Paris Saint-Germain zou deze zomer willen uitpakken met de komst van Johan Bakayoko. Een monsterbod voor hem zou dan ook lonken voor de Eindhovenaren.

Opnieuw geïnteresseerd, want Bakayoko stond natuurlijk al eerder in de belangstelling van Paris Saint-Germain. Sterker nog, PSG deed zelfs al een miljoenenbod op de Belgisch international, maar Bakayoko bleef uiteraard bij PSV. De vleugelaanvaller beleeft een sterk seizoen in de Eindhovense basis en heeft daarmee de belangstelling van PSG opnieuw aangewakkerd.

Volgens Franse media is Paris Saint-Germain bereid om behoorlijk ver te gaan. Om de Belgische PSV’er zou een prijskaartje hangen van zo’n 48 miljoen euro, wat voor PSG geen onoverkomelijk probleem hoeft te zijn, aangezien Kylian Mbappé hoogstwaarschijnlijk van de loonlijst verdwijnt. Hij lijkt hard op weg naar Real Madrid.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.