PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV legt deze zomer een lagere prijs voor hem op tafel’

PSV hoopt deze zomer nog altijd te kunnen uitpakken met de komst van Couhaib Driouech. Alleen zouden ze niet meer het bedrag voor hem willen betalen als afgelopen winter. Hier maakt het Eindhovens Dagblad melding van.

PSV was in januari heel dicht bij de komst van Driouech, alleen ging Excelsior uiteindelijk niet overstag voor een bod van drie à vier miljoen euro. Naar die transfersom kunnen de Kralingers in de zomer fluiten. Mede doordat de 21-jarige aanvaller nog maar een contract voor één jaar heeft, wil PSV dat niet meer betalen. Hoeveel de Eindhovenaren nu voor hem over hebben, is niet duidelijk, maar het zou ‘aanmerkelijk minder’ zijn.

Driouech is nog wel altijd een kandidaat om de vleugels van PSV te versterken. Hij moet als optie gaan dienen naast Noa Lang. Ook Hirving Lozano is nog aan boord. De Mexicaan kan zowel als links- als rechtsbuiten uit de voeten. De aanstaande Eredivisie-kampioen houdt zoals bekend rekening met een transfer van Johan Bakayoko. Als de Belg vertrekt, dan wil PSV volgens het ED voor een ‘grote naam’ gaan. De naam van Osame Sahraoui valt, maar PSV bekijkt ook andere opties.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.