PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV aast op handtekening van pijlsnelle mandekker’

In de zoektocht naar een nieuwe mandekker zou PSV zijn uitgekomen bij Jeremiah St. Juste. Hij staat momenteel onder contract bij Sporting Portugal en maakt daar de nodige furore.

De Eindhovenaren zijn opzoek naar een solide vervanger voor Andre Ramalho. Het is niet voor het eerst dat St. Juste gelinkt wordt aan een overstap naar PSV. De centrale verdediger was afgelopen transferperiode ook al in beeld. Toen hield Sporting Portugal vast aan een transfersom van tien miljoen euro.

Zo ver wilde Earnest Stewart niet gaan voor de voormalig speler van sc Heerenveen en Feyenoord, die in het verleden met de Rotterdammers eenmaal de KNVB Beker won en twee keer de Johan Cruijff Schaal wist te veroveren. De Amerikaanse directeur voetbalzaken haalde toen op de valreep nog Conrad Jaden Egan-Riley binnen op huurbasis van Burnley.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.