PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV heeft doelwit in het vizier en wil zaken doen’

PSV is voornemens om deze zomer toe te slaan voor FC Utrecht-speler Ryan Flamingo. Dit weet Voetbal International te melden.

Utrecht huurt de verdediger momenteel nog van het Italiaanse Sassuolo, maar gaat de koopoptie in het contract naar alle waarschijnlijkheid lichten. Daardoor zou Flamingo voor meerder jaren vastliggen en kan Utrecht ook vele miljoenen incasseren voor de oud-Vitessenaar.

PSV vindt Flamingo een interessante optie door zijn veelzijdigheid. Dit seizoen speelt Flamingo bij Utrecht zowel als centrale verdediger, maar ook als verdedigende middenvelder. Bij Vitesse verscheen Flamingo met enige regelmaat op de rechtsbackpositie. Het is vooralsnog onbekend wat PSV voor de Utrecht-speler moet betalen wil het hem overnemen, maar naar verluidt zal Utrecht wel meerdere miljoenen willen zien voor Flamingo.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.