PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV neemt beslissing en laat groot bedrag liggen’

In de zomer van 2025 zullen er geen concerten plaatsvinden in het Philips Stadion. PSV wil namelijk dat de grasmat gespaard blijft. Door dit besluit lopen de Eindhovenaren de nodige tonnen mis.

Het Eindhovens Dagblad schrijft er het volgende over: Na dit seizoen leggen de Eindhovenaren een compleet nieuwe grasmat in het stadion. Als die ondergrond niet het hele seizoen van hoge kwaliteit blijft, dan moet er in de zomer van 2025 weer nieuw gras ingezaaid worden. Dat neemt meerdere weken in beslag, waardoor meerdere concerten tijdens de zomerstop niet wenselijk zijn.

Desgevraagd bevestigt PSV aan het ED dat het een streep zet door alle concerten in het Philips Stadion in de zomer van 2025. Het is niet uitgesloten dat de concerten in de zomer van 2026 wel weer doorgang kunnen vinden. Het hangt er dan vanaf of er opnieuw gras ingezaaid moet worden of niet.

Het ED heeft komt ook met de financiële details. De zomerse concerten levert de Eredivisie-koploper miljoenen op, aangezien PSV zelf eigenaar is van het stadion. Netto gaat PSV er tonnen op vooruit, omdat er door de concerten ook flinke kosten gemaakt worden.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.