PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV en Feyenoord-middenvelder op lijstje van Napoli’

Napoli wil deze zomer opzoek gaan naar een opvolger voor Stanislav Lobotka. En daar hebben ze twee spelers voor in het vizier. Het gaat om Jerdy Schouten en Quenten Timber. Hier maakt het medium Il Corriere dello Sport melding van.

Schouten heeft al een verleden in de Serie A. De PSV’er was vier seizoenen actief voor competitiegenoot Bologna en heeft in die periode een goede indruk gemaakt. Napoli zou daarom overwegen om hem opnieuw naar de Italiaanse competitie te halen.

Ook de naam van Timber circuleert in relatie tot Napoli. De middenvelder is bezig aan een uitstekend seizoen bij Feyenoord, waardoor hij deze interlandperiode aan de Oranje-selectie werd toegevoegd. Naar verluidt wil de Serie A-club zo’n twintig miljoen euro neerleggen om deze vacature in te vullen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.