PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Vreemd dat hij zijn kans niet heeft gegrepen bij PSV’

Analist Kenneth Perez ziet het zitten in doelman Lars Unnerstall. Mede door zijn inbreng bivakkeren ‘De Tukkers’ op de derde plaats in de Nederlandse Eredivisie.

“Het is bijzonder dat hij zijn kans niet heeft gegrepen bij PSV”, blikt hij terug in een interview met Voetbal International. “Dat voelde zich genoodzaakt om Joël Drommel van Twente te kopen. Maar het is zo’n verschil om voor een topclub te spelen”, constateert Perez.

“Het is bijna niet te vergelijken, een andere wereld. Je wordt zo anders bekeken”, vervolgt hij realistisch. “Maar Unnerstall lijkt hier volledig op zijn plaats en ik zie hem ook niet meer voor PSV, Ajax of Feyenoord spelen. Dat zal eerder in Duitsland zijn, denk ik”, voorspelt Perez.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.