PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘In Eindhoven ben ik een man geworden’

Jarrad Branthwaite speelde afgelopen seizoen op huurbasis voor PSV en is inmiddels een vaste waarde geworden bij Everton. Ook is hij voor de eerste keer pgeroepen bij de nationale ploeg van Engeland.

“Ik ging naar het buitenland en deed nieuwe levenservaringen op”, aldus de verdediger tegenover The Independent over zijn tijd in Eindhoven. “Ik denk dat ik daardoor meer een man ben geworden en dat ik terug kon keren naar de Premier League en regelmatig kon spelen nadat ik in het buitenland was geweest.”

“Ik was toen twintig jaar en je moet het zelf leren, op eigen benen staan. Er is niemand anders om je te helpen”, vervolgt Branthwaite zijn verhaal. Aankomende zaterdag kan hij zijn debuut voor Engeland maken tegen Brazilië. “Als je aan het begin van het seizoen had gezegd dat ik in de Engelse selectie zou zitten, dan had ik het waarschijnlijk niet gedacht, maar dat is waar ik nu ben en ik ben erg blij om hier te zijn.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.