PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV strijd met competitiegenoot om Malmo-speler’

Zowel PSV als Feyenoord willen uitpakken met de komst van dezelfde speler. Het gaat om de 17-jarige Kenan Busuladzic die speelt voor Malmo FF.

Volgens de berichtgeving heeft het concurrentie van Molde FK. Er zou zelfs al een bod van de Noren zijn afgewezen. Zeer waarschijnlijk komen ze terug in een nieuwe poging om met Busuladzic aan de haal te gaan. Afgelopen zomer haalde Malmö hem nog op uit de jeugdopleiding van Oskarshamn. Momenteel maakt de controleur zijn minuten voor de Onder 19-ploeg, maar een debuut in de hoofdmacht laat vermoedelijk niet lang meer op zich wachten.

Malmö wil Busuladzic het liefst binnenboord houden, en hem geleidelijk bij het eerste elftal betrekken. Het talent wordt omgeschreven als een intelligente verdedigende middenvelder, die sterk is in de combinatie en zelf een speler kan passeren. Door zijn jonge leeftijd heeft Busuladzic nog geen profcontract.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.