PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Veerman ging jankend en kotsend naar huis’

Joey Veerman is dit seizoen één van de uitblinkers van PSV. Een zomerse toptransfer lonkt dan ook voor de middenvelder. Volgens zijn beste vriend Stef Schokker, mag hij blij zijn zo goed te kunnen voetballen.

“Wij weten niet wat hij anders dan voetballer had moeten worden”, zegt Schokker in gesprek met NH Nieuws. “Joey heeft mazzel dat hij twee goede voeten heeft.” Hij heeft ook wel een voorbeeld: “Toen hij een week stageliep in de bouw, is hij jankend naar huis gegaan. Joey trok het zo slecht dat hij moest kotsen. Voor de rest heeft Joey eigenlijk nooit een uur gewerkt. Hij heeft nog een paar zaterdagen in ‘de vis’ gewerkt, maar dat vond hij te lange dagen. Er is altijd wel iets, Joey kan goed klagen.”

Dit wordt echter niet (helemaal) ‘the roast of Joey Veerman’, want volgens Schokker heeft de PSV’er een omslag gemaakt: “Ik merk dat hij serieuzer is geworden. Toen hij bij FC Volendam zat, kwam hij op zaterdagavond nog wel eens bij onze vriendengroep langs om één biertje te drinken. Tegenwoordig zien we hem niet meer en stuurt hij foto’s van salades en rijst met kip.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.