PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV wil erg graag door met 24-jarige reservespeler’

Peter Bosz is erg tevreden over Mauro Junior. En daarom willen de Eindhoven graag met de 24-jarige Braziliaan door. Hier maakt het Eindhovens Dagblad melding van.

Hij verving in Deventer de nog afwezige Joey Veerman. “Als verbindingsspeler deed hij het goed”, oordeelt Bosz. “Hij wilde nog te veel de bal ophalen, terwijl ik eigenlijk vond dat hij in het middenveld moest blijven. Mauro speelde geweldig, verliest niet onnodig een bal en staat ook verdedigend zijn mannetje”, is de oefenmeester vol lof. Mede dankzij de onverzettelijke Mauro trok PSV een 0-1 voorsprong over de streep.

Volgens Bosz is Mauro een ‘brandweerman’. Eerder noemde hij de multifunctionele Braziliaan al een soldaat. “Hij is iemand die op het veld regelmatig aanvoelt waar het gevaar loert.” De coach wil Mauro dolgraag graag behouden voor PSV. Het contract van de vleugelverdediger annex middenvelder loopt echter al in de zomer van 2025 af. Het ED ziet dat er daarmee werk aan de winkel is voor technisch directeur Earnest Stewart.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.