PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Zomerse monstertransfer lonkt voor PSV-revelatie’

Ismael Saibari staat voor een zomerse toptransfer. De middenvelder van PSV wordt namelijk gelinkt aan zowel FC Barcelona als Paris Saint-Germain.

Er wordt gerept over een vraagprijs van 20 miljoen euro, maar gezien de vorm van Saibari dit seizoen en zijn enorme potentie lijkt dat bedrag toch niet voldoende om directeur Earnest Stewart te kunnen overtuigen.

Saibari tekende dit seizoen nog tot medio 2028 bij en Stewart sprak al eens uit dat hij er vrij zeker van is dat de dynamische dribbelaar ook volgend seizoen bij PSV speelt. Of kan PSG dan wel Barça de speler zelf op andere gedachten brengen?

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.