PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Slecht nieuws voor PSV in aanloop naar kraker’

Joey Veerman mist wellicht de kraker van aanstaande zondag tegen Feyenoord. Volgens Voetbal International zou de middenvelder namelijk een blessure hebben opgelopen tijdens de training.

Het zou een grote aderlating voor PSV zijn. Een aantal weken geleden moest het Veerman nog missen wegens een kuitblessure en kwam de bijdrage van de uitblinker nog maar eens aan het licht. PSV had opeens grote moeite om wedstrijden te domineren, verloor punten in de Nederlandse competitie en werd uitgeschakeld in de KNVB Beker.

Voor PSV is er dan ook een noodzaak om Veerman op tijd op te lappen, mits de mogelijkheid daartoe aanwezig is. Aangezien het medium niet weet te melden om welke blessure het gaat en hoe zwaar deze is, moeten de supporters voorlopig afwachten. Zeker is wel dat Bosz de komende nachten niet lekker zal slapen en dat de medische staf overuren zal draaien.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.