PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Yorbe Vertessen heeft spijt van winterse overgang’

Afgelopen winter verruilde Yorbe Vertessen PSV voor een avontuur bij Union Berlin. Alleen daar zit de vleugelaanvaller vooralsnog veelal op de bank.

Hij moet het vooral doen met invalbeurten. “In het begin was dat geen probleem voor mij”, zegt de rappe buitenspeler tegenover Kicker. “Maar nu begin ik steeds meer te wennen. Het is nu tijd om meer minuten te maken en te starten”, maakt Vertessen duidelijk.

Hij gaat verder: “We zullen zien wat de coach (Nenad Bjelica, red.) beslist. Ik wil het team gewoon helpen. Op dit moment ben ik namelijk een beetje teleurgesteld door het feit dat ik niet zoveel speel”, aldus de oud-PSV’er, die merkt dat het er bij Union anders aan toe gaat dan bij PSV. “Bij Union vormen de spelers meer samen een eenheid. In Eindhoven waren er meer kleine groepjes. Dat is het grootste verschil dat ik heb kunnen ontdekken de afgelopen weken. Veel dingen zijn nu anders.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.