PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Vindt buitenland leuker dan PSV, Ajax of Feyenoord’

Sepp van den Berg is momenteel speler van het Duitse Mainz. Die club huurt hem voor de rest van het seizoen van Liverpool waar hij nog onder contract staat tot medio 2026.

In tegenstelling tot bijvoorbeeld Jerdy Schouten en Calvin Stengs koos Van den Berg níét voor een terugkeer naar de Eredivisie. “Het buitenland vind ik leuker. Het niveau is hoger. Niks ten nadele van de Eredivisie. PSV draait aardig goed op dit moment, alleen het basisniveau in Duitsland is hoger. Daarvoor doe ik het.”

“Ik speel liever met Mainz tegen Bayern München, Borussia Dortmund, Bayer Leverkusen en RB Leipzig. Noem het maar op. Zelfs Köln is een grote club met een mooi stadion en veel fans. Natuurlijk zijn clubs als Ajax, PSV, Feyenoord en zelfs AZ mooi, maar het buitenland trekt me meer.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.