PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

PSV-speler waarschuwt zijn ploeggenoten

PSV doet het momenteel uitstekend in de Nederlandse Eredivisie en staan na de winter nog steeds in de Champions League. Toch waarschuwt Jerdy Schouten zijn ploeggenoten voor de nodige euforie.

In een uitgebreid interview met De Telegraaf vertelt de middenvelder namelijk: “Dat soort gedachten moet je helemaal niet hebben. We moeten alleen maar bezig zijn met het winnen van de eerstvolgende wedstrijd. Natuurlijk moet je kampioen worden als je er zo voor staat als wij nu.”

Dat is voor Schouten echter niets nieuws… “Maar dat vond ik al voor de start van het seizoen op basis van de groep die wij hebben. Met onze kwaliteiten moet het gaan gebeuren en als dat uiteindelijk niet zo zou zijn, dan hebben we dat alleen maar aan onszelf te wijten.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.