PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Transfer aanstaande: ‘PSV krijgt nu nog een zak geld voor hem’

Marco Timmer, journalist van Voetbal International denkt dat Walter Benitez deze zomer zal gaan vertrekken bij PSV. De doelman heeft in Eindhoven nog een contract tot medio 2025, en als de Eindhovenaren nog wat geld voor hem willen vangen zullen ze hem dan van de hand moeten doen.

“Ik denk dat hij gaat”, vertelt de PSV-watcher in de Skiete Willy Podcast van Voetbal International. “Zijn contract loopt af in 2025 en als hij niet verlengt, wat ik me voor kan stellen, dan krijgt PSV nu nog geld voor hem. Ik kan me voorstellen dat hij zijn huidige status wil verzilveren en als PSV wil verlengen, dan zullen ze met heel veel moeten komen.”

Ronald Waterreus is niet per se bang voor een vertrek van de Argentijn. “Ik zou niet al te verbaasd zijn als ze op die positie durven te kijken naar verbetering. Ik bedoel niet dat hij niet goed genoeg is, dat is natuurlijk altijd het gevaar van dit soort uitspraken. Als iemand mag meepraten over zoeken naar verbetering op die positie, dan ben ik het wel”, aldus Waterreus.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.