PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Hij was echt een tank, ik haalde niks in mijn hoofd tegen hem’

PSV beleeft momenteel een topseizoen en dat was ook het geval in het seizoen 2004/2005. Gerald Sibon maakte destijds deel uit van die ploeg, en laat weten dat het niveau op de trainingen toen erg hoog lag.

“Mijn moeilijkste tegenstander? Alex! Daar moest ik tegen op de training en dat was niet normaal. Dat was echt een tank”, vertelt Sibon in en video-item van Voetbalzone. “Het leek allemaal een beetje traag, maar het was altijd genoeg. Die bijnaam ‘De Tank’ die paste echt wel bij hem.”

“Ik heb twee jaar tegen hem mogen trainen en ben hem één keer te snel afgeweest. In twee jaar tijd was ik één keer de betere. De andere keren kon ik de bal weer inleveren bij iemand anders. Ik hoefde niks in m’n hoofd te halen. Maar hij was niet gemeen, ofzo. Ik hoefde niet bang te zijn voor mijn ledematen of dat ik geblesseerd zou raken. Alex was niet gemeen”, aldus Sibon.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.