PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Hij is een blindvink, maar wel onvoorspelbaar’

Analist Rene van der Gijp ziet het zitten in PSV-flitser Johan Bakayoko. Hij denkt dan ook dat hij een mooie toekomst tegemoet zal gaan.

“Ik ben niet snel onder de indruk, maar ik ben wel onder de indruk van die rechtsbuiten van PSV”, begint Van der Gijp in de podcast KieftJansenEgmondGijp. “Vooral ook omdat ik hem echt goed vind. Maar in alles. Hij ziet er goed uit, hij is atletisch, hij is snel. Het is fijn om naar te kijken.”

“Maar hij zit niet in zijn beste fase”, reageert Wim Kieft, waarom Gijp antwoord. “Nee, maar denk jij niet dat het een goede speler wordt? Hij is pas 20 jaar. Ik denk echt dat dat een goede speler wordt.”

Kieft ziet echter vooral nog een verbeterpunt bij de Belg. “Hij gaat nu steeds naar binnen en nooit buitenom. Dat moet hij meer afwisselen in zijn spel”, aldus Kieft. Gijp trekt de vergelijking met een andere PSV’er. “Die Lozano is natuurlijk een blindvink, maar hij heeft dat wel. Dat onvoorspelbare. Diepte en in de bal. Bakayoko komt inderdaad nog wel heel veel naar binnen”, besluit Gijp.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.