PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV gaat dit seizoen in de competitie niet verliezen’

Afgelopen zaterdag liet PSV op bezoek bij Ajax voor tweede keer deze competitie punten liggen. In de Johan Cruijff ArenA werd het 1-1.

Ook werd er tegen Feyenoord verloren in de KNVB Beker, waardoor de club niet meer meestrijd om die prijs. Willy van de Kerkhof denkt echter niet dat PSV veel punten gaat laten liggen. “Nee, daar geloof ik helemaal niet in”, zegt hij bij Omroep Brabant.

Van de Kerkhof denkt ook niet dat PSV überhaupt gaat verliezen. “Dit elftal is zo sterk, daar heb ik geen twijfel over. Het team speelt daar te goed voor. Ik denk dat PSV ongeslagen blijft in de competitie”, zo besluit hij.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.