PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Kans dat hij bij PSV blijft is groter geworden’

De kans dat Sergino Dest na de zomer nog in het shirt van PSV speelt is groter geworden. De Eindhovenaren huren hem momenteel van FC Barcelona met een optie tot koop.

“We hebben Dest inderdaad gehuurd van FC Barcelona en we hebben een koopoptie”, vertelt directeur Earnest Stewart bij NOS Studio Voetbal. “De speler moet dat natuurlijk ook zelf willen. Daar hebben we het wel eens over, maar Sergiño heeft ook torenhoge ambities en hij wil het hoogste nastreven. Op dit moment is het uitstekend en zijn ook de contacten uitstekend.”

“Hij is in eerste instantie naar PSV gekomen om een jaar voor PSV te spelen en de volgende stap te maken. En inmiddels is Eindhoven en PSV wel echt iets van hem geworden. Dus die kans is een stuk groter geworden. Bij sommige spelers spreek je dat van te voren af, bij sommigen niet”, aldus Stewart. “Bij hem dus niet?”, vraagt Van Hooijdonk, waarop Stewart antwoordt met een veelzeggende knipoog.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.