PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

PSV-speler mag alleen spelen in grote wedstrijden’

Sinds een lange tijd mocht Mauro Junior in de topper tegen Ajax weer eens in de basis beginnen. Peter Bosz grapt op de persconferentie wel dat de 24-jarige middenvelder nu weer even geduld moet hebben.

“Hij speelt alleen in de grote wedstrijden hè”, haakt Bosz in. De laatste keer dat Mauro aan de aftrap verscheen was op 12 december tegen Arsenal. “Nu moet hij weer een tijdje wachten, voordat hij weer speelt. Misschien tegen Dortmund.” Mauro profiteerde zaterdag van de blessures van onder anderen Joey Veerman, Malik Tillman en Guus Til. Hij speelde daardoor centraal op het middenveld.

Bosz liet zich al lovend uit over de prestatie van Mauro. “De eerste keer in de basis, op een positie die hij niet gewend is, in zo’n wedstrijd, in de Arena tegen Ajax. Echt geweldig.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.