PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV in gevecht met Duitse grootmacht om aanvaller’

PSV wil uitpakken met de komst van de pas zestienjarige spits Jonah Kusi-Asare. Hij speelt in Zweden voor AIK Solna.

Hij wordt al langere tijd gelinkt aan diverse Engelse grootmachten als Chelsea, maar volgens journalist Cristopher Michel van de Duitse tak van Sport 1 zijn momenteel PSV en Bayern München het meest concreet.

Kusi-Asare zou naar verluidt op korte termijn een knoop door willen gaan haken. De vraagprijs van Solna zou zo’n 4,2 miljoen euro zijn, plus 8 ton aan bonussen. De bijna twee meter lange Zweed met Ghanese roots ligt tot medio 2026 vast in Zweden.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.