PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV gaat dan toch overstag’

PSV lijkt dan toch te gaan medewerken aan een vertrek van Yorbe Vertessen. Hier maken zowel Voetbal International als het Eindhovens Dagblad melding van. Het Duitse Union Berlin heeft zich wederom voor hem gemeld en wil serieus voor hem doorpakken.

Clubwatchers Marco Timmer (VI) en Rik Elfrink (ED) publiceren hun artikel over het naderende vertrek van Vertessen nagenoeg gelijktijdig. PSV ‘lijkt nu alsnog bereid mee te werken’, schrijft Timmer, maar de speler zou nog wel meegaan naar de kraker in de achtste finale van de KNVB Beker. Morgen (woensdag) gaat PSV in dat toernooi op bezoek bij Feyenoord, inzet is een plaats bij de laatste acht, waarin een thuiswedstrijd tegen AZ in het verschiet ligt.

PSV-trainer Peter Bosz sprak zich eerder deze winter nog uit tégen een vertrek van de Belg, die in de eerste seizoenshelft veroordeeld was tot een bijrol maar als invaller wel meermaals zijn waarde toonde. Toch is PSV nu geneigd om te zwichten voor het bod uit Berlijn, dat volgens Elfrink nog altijd ‘niet veel meer’ bedraagt dan ‘de eerder genoemde vijf miljoen euro’. “Intern bij PSV wordt de wens van Vertessen op veel plekken niet volledig begrepen, aangezien de Eindhovense club op koers ligt voor een titel in dit jaar”, schrijft de ED-journalist.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.